افزایش ۲۱ درصدی جوجهریزی مرغ گوشتی، توسعه صنعت طیور در جویبار
مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان جویبار از افزایش ۲۱ درصدی جوجهریزی مرغ گوشتی در این شهرستان نسبت به میانگین سه سال اخیر خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی آسمان شمال و روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان جویبار : در سال ۱۴۰۳، میزان جوجهریزی مرغ گوشتی در شهرستان جویبار به ۱۳ میلیون و ۵۹ هزار قطعه رسید که از این میزان، ۳۲ هزار و ۵۰۰ تن گوشت سفید تولید شده است.
رحیمی افزود: این شهرستان به عنوان یکی از شهرستانهای تأثیرگذار در تولید گوشت سفید، بالغ بر ۷ درصد از تولید گوشت سفید استان را به خود اختصاص داده است.






ثبت دیدگاه