حدیث روز
امام علی (ع) می فرماید : هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬ خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

یکشنبه, ۱۶ آذر , ۱۴۰۴ Sunday, 7 December , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 456 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 1 تعداد دیدگاهها : 0×

اطلاعیه ها

افزایش ۲۱ درصدی جوجه‌ریزی مرغ گوشتی، توسعه صنعت طیور در جویبار
  • فروردین 9, 1404 ساعت: ۲۰:۴۰
  • شناسه : 1115
    1
    شهرستان جویبار به عنوان یکی از شهرستان‌های تأثیرگذار در تولید گوشت سفید در مازندران محسوب میشود
    ارسال توسط : منبع : جهاد کشاورزی مازندران
    پ
    پ

    افزایش ۲۱ درصدی جوجه‌ریزی مرغ گوشتی، توسعه صنعت طیور در جویبار

    مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان جویبار از افزایش ۲۱ درصدی جوجه‌ریزی مرغ گوشتی در این شهرستان نسبت به میانگین سه سال اخیر خبر داد.

    به گزارش پایگاه خبری تحلیلی آسمان شمال و روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان جویبار : در سال ۱۴۰۳، میزان جوجه‌ریزی مرغ گوشتی در شهرستان جویبار به ۱۳ میلیون و ۵۹ هزار قطعه رسید که از این میزان، ۳۲ هزار و ۵۰۰ تن گوشت سفید تولید شده است.

    رحیمی افزود: این شهرستان به عنوان یکی از شهرستان‌های تأثیرگذار در تولید گوشت سفید، بالغ بر ۷ درصد از تولید گوشت سفید استان را به خود اختصاص داده است.

     

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.